СТАИТЕ

Избери стая.
Наслади се на комфорта.

от 70.00 лв.
Единична стая
Трите единични стаи са разположени на първи и втори етаж на хотела. Единичната стая в близост до Рецепция предлага лесен достъп за хора със затруднено придвижване. Легловата база е тип персон и половина. Има самостоятелен санитарен възел. Обзаведени са с климатик, мини хладилник, телефон и LCD телевизор с кабелна телевизия. Всяка стая разполага с гардероб, тоалетка, нощно шкафче и помощна маса. Самостоятелни тераси с гледка към града.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
85.00 лв.
Двойна стая
Хотелът разполага с девет двойни стаи с тераси, изцяло южно изложение с превъзходна гледка към старата и нова част на града, както и към река Янтра. Всички стаи са климатизирани. Обзаведени са с по две самостоятелни легла с възможност за сливане, както и поставяне на допълнително легло. Разполагат със собствен санитарен възел, мини хладилник, телефон и LCD телевизор с кабелна телевизия. Във всяка стая има гардероб, тоалетка, нощно шкафче и помощна маса.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
от 130.00 лв.
Апартамент
Обзаведени модерно и уютно, трите апартамента предлагат на своите гости удобство и спокойствие в старата част на града. Всеки апартамент се състои от две отделни самостоятелни стаи с две единични легла с възможност за сливане. Позволяват поставянето на допълнително легло. Обзаведени са с хладилник, телефон и LCD телевизор с кабелна телевизия, имат самостоятелен санитарен възел. Всички мебели в хотела са изработени от висококачествен естествен чамов материал. Всяка стая разполага с гардероб, тоалетка, нощно шкафче и помощна маса.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
от 145.00 лв.
ВИП Апартамент
Най–просторният апартамент в хотела. Съчетание от модерен вътрешен дизайн и мека мебел в топла цветова гама. Разположен на трети етаж със самостоятелна тераса с невероятна гледка към паметника на Асеневци, река Янтра и Света гора и Търновград. Състоящ се от стая с двойно легло и отделен хол с ъглов диван – спалня. Апартаментът разполага с климатик, собствен санитарен възел, голям хладилник, телефон и LCD телевизор с кабелна телевизия.
ВИЖ ПОВЕЧЕ